17 Kasım 2011 Perşembe

Kafatasçı Ordu Birlikleri Alanda !


Yer Hakkari-Şırnak arası Çukurca bölgesi. Çukurca'da HPG gerillaları tarafından yapılan eş zamanlı eylemin ardından Kazan Vadisi'nde tespit edilen bir grup gerillaya yönelik önce topçu atışı, sonra F-16'larla saldırıldı.

275 ile 900 kilogram arasında değişen NATO'nun standart bombalarından Mk-82, Mk-83 ve Mk-84 bombaları kullanıldı. Tanklara, köprülere, binalara, askeri tesislere karşı kullanılan bombalardan...

Bunlar da yetmedi, ardından henüz içeriği belirlenemeyen kimyasal silahlarla saldırı yapıldı bir grup gerillaya karşı. 50-60 kişilik bir gruba karşı top, uçak ve kimyasal saldırısı. Savaş literatürlerinde olmayan bir güç dengesizliği.

Bunlar da yetmezmiş gibi, Kürt düşmanı ırkçı bir partinin neferleri gibi askerler bölgeye gönderildi. Gülen'i, Tayyip'i dışında şimdi de 'peygamber ocağı'ndan çıktıkları iddia edilen kafatasçı askerlerle Kürtler mücadele ediyor.

1990'lı yıllarda Şırnak ve Cizre'ye gelen asker ve özel timlerin sembol işaretiydi bu. Bu fotoğraf karesinde de 'bozkurt işareti' yapan asker buraya niçin gönderildiğini mesajını veriyor. Bu aynı zamanda 90'lı yılları geri dönüşünde de mesajı

ANF NEWS AGENCY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder